In verband met het coronavirus geldt er op dit moment een speciaal protocol bij ons in het café. Ons café volgt de richtlijnen zoals bepaald door het RIVM en de Rijksoverheid. Daarbij treffen wij een aantal extra maatregelen om verspreiding van het virus tegen te gaan. Wilt u meewerken aan onderstaande voorschriften om de gezondheid van elkaar te beschermen?


Per 29 september 2020, 18:00 uur

 

  • Het aantal personen per ruimte wordt beperkt tot 30 (buiten 40).
  • Wij hebben tot 21 uur inloop, om 22 uur is het café gesloten.
  • Dansen blijft verboden.
  • De basisregels blijven.
  • In restaurants, cafés en op het terras, binnen en buiten, houden gasten altijd 1,5 meter afstand tot elkaar (tenzij ze uit 1 huishouden komen), hebben ze een vaste zitplaats en leven ze hygiënemaatregelen (onder andere handen wassen en niezen in elleboog) na. Daarnaast vindt er altijd een reservering en gezondheidscheck plaats.

Altijd!

  • Was uw handen regelmatig langer dan 25 seconden met water en zeep.
  • Hoest en nies in de binnenkant van uw elleboog.
  • Gebruik papieren zakdoekjes om uw neus te snuiten en gooi deze daarna weg.
  • Schud geen handen.
  • Houd ten alle tijden 1,5 meter afstand tot anderen. Voorkom groepsvorming (uitgezonderd
    gezinnen).
  • Let op elkaar en help elkaar waar nodig!

Reserveren

  • U bent van harte welkom. Gelieve dient u van te voren uw plek te reserveren.
  • Van te voren dien je te reserveren! Dit kan je doen via: 0226 312 670 (vanaf 12:00 uur tot 01:00 uur) Vol=Vol
  • Bij reserveren zullen wij standaard een aantal vragen stellen, om te kijken of u wel kan/mag komen.
  • Betaal zoveel mogelijk via de pin.
  • Op dinsdag en vrijdag zullen er beperkt aantal plaatsen beschikbaar zijn.

Extra:

  • Als je ziek bent kom niet!
  • Als je in je huishouden iemand hebt die ziek is; kom je niet.
  • Was bij binnenkomst je handen met de desinfecterende handspray.
  • Was na jouw toiletbezoek ook je handen!
  • Schud geen handen.
  • Houd je aan de standaard instructies van het RIVM.
  • Volg de instructie op van de medewerkers.